Vacature: Rondleider (m/v)

Terug naar overzicht

Leg jij het ze uit?

Heb jij interesse in techniek én textielgeschiedenis van Geldrop? Dan hebben we een passende vrijwilligersvacature voor jou: Het Weverijmuseum is per direct op zoek naar enthousiaste rondleiders. Als jij gevoel hebt voor techniek en je jouw kennis over de Geldropse textielgeschiedenis graag wil vergroten en overdragen, neem dan met ons contact op. Hopelijk begroeten we je snel als nieuwe vrijwilliger bij het Weverijmuseum!

Wat ga jij doen?

Als rondleider bij het Weverijmuseum werk jij samen in een team van vrijwilligers en zorg jij ervoor dat de bezoekers van het museum een leerzame ervaring hebben. Je verzorgt demonstraties voor het publiek of georganiseerde excursies. Naast het demonstreren van het weven zelf vertel jij op aanstekelijke wijze over de achtergrond van de Geldropse textielindustrie en beantwoord je vragen van de bezoekers.

Wat vragen wij?

We zoeken vrijwilligers die affiniteit met techniek hebben en interesse in de Geldropse textielhistorie. Je moet plezier hebben in het overbrengen van jouw kennis aan de belangstellenden en het leuk vinden om jong en oud te woord te staan.

Wat bieden wij jou?

· Een creatieve en inspirerende werkomgeving.
· Je wordt opgeleid tot rondleider en kan na je inwerkperiode vier weefmachines bedienen.
· Het team bestaat uit gepassioneerde vrijwilligers, waar jij er straks één van bent!
Meer weten? Of direct solliciteren? Mail ons!